Meer over het goede doel Only Friends

Only Friends Utrecht is de sportclub voor jongeren gelieerd aan revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht. Only Friends vindt het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen met sporten en bewegen.
Voorzitter Karin den Balvert: “Soms hebben kinderen al bij een reguliere sportvereniging gesport. Vaak gaat dat goed, maar soms ook niet. Dan vinden de kinderen niet hun weg binnen deze club en zijn ze niet op hun plek. Wij zoeken bij onze club naar passende mogelijkheden waardoor alle kinderen mee kunnen doen, ook kinderen met een meervoudige beperking.” Je bent goed zoals je bent. Dat is het signaal dat Only Friends Utrecht afgeeft aan de kinderen en, niet te vergeten, hun ouders. Onder begeleiding van professionele trainers en vrijwilligers biedt de club de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving om te sporten en te bewegen. De club is niet gericht op prestatie, maar op plezier tijdens de sport- en beweegactiviteiten. De kinderen kunnen deelnemen zonder druk te ervaren. Op DUIC lees je meer over Only Friends.

Waar zamelen we geld voor in?

Lopende Zaken 2017 zamelt geld in voor karretjes waarmee de kinderen zich makkelijker kunnen voortbewegen als ze slecht ter been zijn. Ze gaan er razend snel mee vooruit en racen je zo voorbij als je niet oppast. Het zou mooi zijn als we een of meerdere karretjes bij elkaar kunnen sparen.